Varmrätter

Ugnsbakad fjordlax med vitvinsspetsad hummersås 140:-

Kycklingbröst toppad med parmaskinka & krämig ädelostsås 140:-

Helstekt fläskfilé med gräddig kantarellsås 140:-

Örtkryddad lammfilé med kökets rödvinssås 230:-

Helstekt oxfilé med vitlöksdoftande balsamicosås 230:-

(Potatis välj: Kokt potatis, potatisgratäng, ugnsbakad klyftpotatis, potatisbakelse)

 

Enklare varmrätter

Gulaschkryddad köttfärssoppa med aioli 70:-

Mustig lax & skaldjurssoppa med romcremé 70:-

Kycklingfilé med rostad kulpotatis & dragoncremé 75:-

Varmrökt lax med kall romsås & kokt potatis 80:-

Tunna skivor marinerad kycklingfilé & rotsaksgratäng 80:-

Inkokt lax med limézest, kökets skagenröra & kokt potatis 85:-

Örtagårdskryddad kalkon med rostade rotfrukter & ruccolacremé 85:-

Pepparkryddad rostbiff med krämig potatisgratäng 90:-

 

Tillbehör

Grönsallad 10:-/pp

Dressing 5:-/pp

Hembakat bröd & smör 10:-/pp

Skivad ost 5:-/pp

Minimum 10 personer och att hela sällskapet beställer samma rätt